Tel: +387 36 651 407 ~ Fax: +387 36 651 407 ~ Email: info@dugatours.com

DugaTours, MEĐUGORJE

RENT-A-CAR


 Nudimo Vam kratkoročan ili dugoročan najam osobnih ili kombi vozila. Prema željama, vozilo možemo dovesti na dogovorenu lokaciju. Vozni park obnavaljmo svake godine, tako da posjedujemo najnovije modele vozila Mercedes, Renault, VW, Audi. Ujedno brinemo da je vozilo tehnički ispravno sa visokim standardima udobnosti.
Rezerviraj...

Posjet fra Jozi Zovki ŠIROKI BRIJEG / TIHALJINA

Izlet za Široki Brijeg za susret sa fra Jozom Zovkom nastavak za Tihaljinu. Usput prilika za piće ili ručak u jednom od restorana. U predivnoj crkvi u Tihaljini imate priliku biti prisutni na Sv. misi. Tihaljina je udaljena 35 km od Međugorja ( ista udaljenost kao Međugorje – Široki Brijeg)

View the embedded image gallery online at:
http://dugatours.com/usluge/izleti#sigProIdfde7782472

MOSTAR/VODOPADI KRAVICE/MEĐUGORJE

Nakon doručka polazak za MOSTAR. Trajanje puta 45 min. Vrijeme u Mostaru provest će se u razgledavanju grada, koji je nekada, u doba turskog carstva, bio trgovačko središte.Tragovi tih dana mogu se vidjeti i danas dok budemo razgledali stari Bazar, džamiju ili pak tipičnu "tursku kuću". Nakon posjeta mostaru krećemo prema vodopadima Kravice, Ovaj zadivljujući vodeni luk širine preko 100 metara se obrušava sa visine od preko 26 metara stvarajući zadivljujući prizor uz veliki huk i rosnu kišu. Kravica je idealno mjesto za piknik ili plivanje i definitivno pruža jedan od najslikovitijih pejzaža u Hercegovini.

View the embedded image gallery online at:
http://dugatours.com/usluge/izleti#sigProId37b2aafa5b

SARAJEVO

Polazak u ranim jutarnjim satima. Vrijeme vožnje 3 sata.
Sarajevo poznato po svome ne užurbanom načinu života je izvrsno mjesto za odmor i šetnju gradom, ispijanje kapučina u jednom od brojnih barova. Garantirano bez stresa. Posjet baščaršij. Bašaršija je mjesto za trgovinu i susrete već od 15. stoljeća jer su se karavane iz Azije, Dubrovnika i zapada ovdje sastajale da razmjenjuju svoju robu.

View the embedded image gallery online at:
http://dugatours.com/usluge/izleti#sigProId08acffd05c

DUBROVNIK

Nakon doručka polazak za dubrovnik Vrijeme vožnje 3 sata
Opčinjeni ljepotom Jadranske obale uživat ćete u ugodnom putovanju, do dolaska u grad koji će vas ostaviti bez daha. Šetnja Stradunom i obilazak zidina, s kojih se pruža nezaboravan pogled, učinit će da se i vi nakratko osjećate djelićem ovog grada, iz kojega ćete sa sobom ponijeti neke novo otkrivene emocije koje će zauvijek ostati duboko urezane u vašem sjećanju!

View the embedded image gallery online at:
http://dugatours.com/usluge/izleti#sigProId3c265ad74b

SPLIT

Nakon doručka polazak za Split Vrijeme vožnje : 3 sata.
Vožnja prekrasnom obalom Jadrana. Dolazak u Split, obilazak grada traje 3 sata uključujući Dioklecianovu palaču,jedan od najočuvanijih arheoloških primjeraka sa kraja 3 stoljeća, i obilazak katedrale Sv. Duje.

View the embedded image gallery online at:
http://dugatours.com/usluge/izleti#sigProId31e0c13f34

Međugorje

Međugorje je smješteno između dva brda na nadmorskoj visini od 200 m i ima blagu mediteransku klimu. Župa Međugorje osnovana je 1892 godine, kada je za zaštitnika župe izabran Sv. Jakov.

Prema svjedočanstvu šest mladih župljana Gospa se svakodnevno ukazuje od 24.06.1981. godine i svakog 25. u mjesecu šalje poruku mira u svijet. Uski i strmi put, koji su prešli milijuni hodočasnika do sada, može se vidjeti i iz udaljenosti, vodi od kuća do brda ukazanja – mjesta ukazanja na brdu Crnica.

Hodočasnici mole Put Križa na Križevcu penjući se gotovo nemogućim putem. Veliki broj ljudi tvrdi da su vidjeli razne svjetlosne i ostale znakove na ovom brdu.

Putnička Agencija DugaTours

Kružni tok za Međugorje bb
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

Tel:+387 36 651 407
Fax:+387 36 651 407
Mob:+387 63) 322 834

Mail:info@dugatours.com