Tel: +387 36 651 407 ~ Fax: +387 36 651 407 ~ Email: info@dugatours.com

DugaTours, MEĐUGORJE

RENT-A-CAR


 Nudimo Vam kratkoročan ili dugoročan najam osobnih ili kombi vozila. Prema željama, vozilo možemo dovesti na dogovorenu lokaciju. Vozni park obnavaljmo svake godine, tako da posjedujemo najnovije modele vozila Mercedes, Renault, VW, Audi. Ujedno brinemo da je vozilo tehnički ispravno sa visokim standardima udobnosti.
Rezerviraj...

Na svaki pristigli upit naš posebni tim spreman je organizirati putovanja s ciljem upoznavanja naše zemlje, zemalja iz regije, približavanje naše kulture i običaja, te vam pružiti doživljaj stapanja s netaknutom prirodom i mnogim bogatstvima koje pojedini krajevi pružaju.

Naš paket usluga sastoji se od:
  • organiziranja hotelskog smještaja
  • organiziranja transfera putnika
  • organiziranja pratnje grupa
  • razgledanja i izleta sa stručnim vodicima
  • organiziranja izleta i stvaranja novih ideja prema upitima i pronalaženja i ugovaranja ugodnih ručaka i večera u restoranima prema Vašim željama

VIZE

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da Vam možemo pomoći u ishođenju vize za sve vaše putnike u Međugorje iz bilo kojeg mjesta u svijetu.
Za sve informacije možete nam se javiti u bilo koje vrijeme.

Međugorje

Međugorje je smješteno između dva brda na nadmorskoj visini od 200 m i ima blagu mediteransku klimu. Župa Međugorje osnovana je 1892 godine, kada je za zaštitnika župe izabran Sv. Jakov.

Prema svjedočanstvu šest mladih župljana Gospa se svakodnevno ukazuje od 24.06.1981. godine i svakog 25. u mjesecu šalje poruku mira u svijet. Uski i strmi put, koji su prešli milijuni hodočasnika do sada, može se vidjeti i iz udaljenosti, vodi od kuća do brda ukazanja – mjesta ukazanja na brdu Crnica.

Hodočasnici mole Put Križa na Križevcu penjući se gotovo nemogućim putem. Veliki broj ljudi tvrdi da su vidjeli razne svjetlosne i ostale znakove na ovom brdu.

Putnička Agencija DugaTours

Kružni tok za Međugorje bb
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

Tel:+387 36 651 407
Fax:+387 36 651 407
Mob:+387 63) 322 834

Mail:info@dugatours.com